ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ, Ljubljana, Ljubljana-Polje

Osnovne informacijeKje smoKontakt


ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ

MOJCA KOŽELJ - ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ

Osnovne informacije

ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ
ZADOBROVŠKA CESTA 18A, 1260 Ljubljana-Polje

Ljubljana
Osrednjeslovenska regija, Slovenija

Tel: 040833008
Mob: 040833008

Dejavnost (SKD 2008):
Q86.230 Zobozdravstvena dejavnost

Ključna oseba: Mojca Koželj
Registrski organ: Zdravniška zbornica Slovenije
Leto ustanovitve: 2017.
Matična številka: 2563177000

Davčna številka: 81332246
IBAN:
SI56 6100 0001 6628 281
Velikost: mikro
Zaposlenih (ali članov): 4
Ključne besede (oznake, tagi): zobozdravstvo, zob, zobozdravnik, zalivka, prevleka, implantat, all on 4, krona, mostiček, cirkon, cirkonij, polnokeramična, porcelanska prevleka, proteza, snemna proteza, beljenje zob, puljenje zoba, snemni most na implantatih, minimalno invazivno zobozdravstvo, bleščeš nasmeh, lepi zobje

Datum spremembe podatkov 2021-07-23

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ

O nas

Zobozdravstvo Koželj je bilo ustanovljeno z namenom ponujanja visoko kakovostnih storitev na področju zobozdravstva v povezavi s celostnim zdravjem človeka. Že kot zobozdravnica v javnem zdravstvu sem vse posege izvajala v skladu za najnovejšo doktrino in ne zavarovalniškimi zahtevami, zato sem prišla navzkriž z vodstvom in je bila samostojna pot nujna posledica, če sem hotela obdržati kvaliteto. Čeprav sem zelo rada delala v zdravstvenem domu Ljubljana, pa sedaj še bolj uživam v delu s pacienti, saj lahko brez prepirov z vodstvom ali zavarovalnicami, ponujam najbolj kakovostne storitve. Tako kot tudi moji ostali zobozdravniki, kirurgi in osebje, ki dela v Zobozdravstvu Koželj.

Zobozdravstvo Koželj ima za vodilo pri obravnavi pacientov ohranjati celostno zdravje človeka, kamor spada tudi ustno zdravje. S pacienti se po temeljitem pregledu dogovorimo o njegovih želja, obsegu in načinu obravnav. Obravnave so brezbolečinske, kar je tako ali tako že zdavnaj standard v zobozdravstvu. Poleg tega se držimo načel minimalno invazivnega zobozdravstva.

V naši sredini imamo tudi oralnega in maksilofacialnega kirurga, od implantologije pa delamo vse: solo implantate, implantatne mostove, proteze na implantatih, all on 4, all on 6, snemne mostove na implantatih.

Reference

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ

Storitve in izdelki (dejavnosti)

Dejavnost po SKD 2008:
Q86.230 Zobozdravstvena dejavnost

Pretežne dejavnosti:
  • Storitve

Kje smo?

Kontaktirajte ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ

Kontaktirajte ZOBOZDRAVSTVO KOŽELJ po elektronski pošti tako da izpolnite ta obrazec.