RO PROJEKT d.o.o., Grosuplje

Osnovne informacijeKje smoKontakt


RO PROJEKT d.o.o.

RO PROJEKT d.o.o.

Osnovne informacije

RO PROJEKT d.o.o.
Kolodvorska cesta 2
1290 Grosuplje
Osrednjeslovenska regija, Slovenija

Tel: 01/620 77 77
Delovni čas: 8-16h
Registrski organ: Okrožno sodišče Ljubljana
Leto ustanovitve: 2010.
Matična številka: 3678016000

Davčna številka: 50361368
IBAN:
SI56 6100 0000 6883 952 DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
Velikost: mikro
Kapital: 100% domači
Ključne besede (oznake, tagi): delujemo na področju gradnje, svetlobnih rešitev in vzdrževanja prostorov. za nami je več kot 10 let izkušenj. vsak posel jemljemo z vso resnostjo in smo zanesljiv partner, ki se drži dogovorov. z našimi strankami vedno gradimo dolgoročne partnerske odnose. zaupajo nam zelo priznana domača in tuja podjetja, na kar smo še posebej ponosni. gradnja gradnja, finalizacija in prenove prostorov so naša strast. svetujemo vam, ocenimo investicijo, naredimo terminski plan in vam v okviru predvidene investicije izvedemo. če potrebujete izvedbo arhitekture, strojnih inštalacij in elektro inštalacij, ste na pravem naslovu. za nami je že preko 120 izvedenih projektov. gle lighting – svetlobne rešitve projektiramo, svetujemo, vgrajujemo in prodajamo najnovejšo led svetlobno tehniko in sisteme regulacije. smo direktni dobavitelj priznane in kakovostne blagovne znamke general electric ge lighting, sedaj tungsram. dobavimo tudi vso opremo ostalih blagovnih znamk. našo ponudbo najdete na: www.gle-lighting.com facility management ohranite fokus na vašem osnovnem poslu. prevzamemo vsa dela, s katerimi se vaše podjetje primarno ne ukvarja (komplet facility management). vsa dela so skrbno vnaprej finančno planirana, terminsko načrtovana in v okviru slovenske zakonodaje optimalno upravljana in izvedena. vzdrževanje in servisiranje vam je serviser že dvakrat obljubil in še ga vedno ni? mi vas razbremenimo takšnih skrbi. nudimo vam tehnični servis in vzdrževanje večine vgrajenih sistemov in opreme v vašem objektu. vaši prostori bodo vedno urejeni. zmanjšamo vam stroške in prihranimo vaš čas. vzdržujemo preko 400 poslovnih prostorov po vsej sloveniji in nekaj na hrvaškem.

Datum spremembe podatkov 2021-04-07

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o RO PROJEKT d.o.o.

O nas

DELUJEMO NA PODROČJU
Gradnje, svetlobnih rešitev in vzdrževanja prostorov.

Za nami je več kot 10 let izkušenj. Vsak posel jemljemo z vso resnostjo in smo zanesljiv partner, ki se drži dogovorov. Z našimi strankami vedno gradimo dolgoročne partnerske odnose. Zaupajo nam zelo priznana domača in tuja podjetja, na kar smo še posebej ponosni.

GRADNJA
Gradnja, finalizacija in prenove prostorov so naša strast. Svetujemo vam, ocenimo investicijo, naredimo terminski plan in vam v okviru predvidene investicije izvedemo. Če potrebujete izvedbo arhitekture, strojnih inštalacij in elektro inštalacij, ste na pravem naslovu. Za nami je že preko 120 izvedenih projektov.

GLE LIGHTING – SVETLOBNE REŠITVE
Projektiramo, svetujemo, vgrajujemo in prodajamo najnovejšo LED svetlobno tehniko in sisteme regulacije. Smo direktni dobavitelj priznane in kakovostne blagovne znamke GENERAL ELECTRIC GE Lighting, sedaj TUNGSRAM. Dobavimo tudi vso opremo ostalih blagovnih znamk. Našo ponudbo najdete na: www.gle-lighting.com

FACILITY MANAGEMENT
Ohranite fokus na vašem osnovnem poslu. Prevzamemo vsa dela, s katerimi se vaše podjetje primarno ne ukvarja (komplet Facility Management). Vsa dela so skrbno vnaprej finančno planirana, terminsko načrtovana in v okviru slovenske zakonodaje optimalno upravljana in izvedena.

VZDRŽEVANJE IN SERVISIRANJE
Vam je serviser že dvakrat obljubil in še ga vedno ni?
Mi vas razbremenimo takšnih skrbi. Nudimo vam tehnični servis in vzdrževanje večine vgrajenih sistemov in opreme v vašem objektu. Vaši prostori bodo vedno urejeni. Zmanjšamo vam stroške in prihranimo vaš čas.
Vzdržujemo preko 400 poslovnih prostorov po vsej Sloveniji in nekaj na Hrvaškem.

Reference

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o RO PROJEKT d.o.o.

Storitve in izdelki (dejavnosti)

Pretežne dejavnosti:
  • Storitve

Kje smo?

Kontaktirajte RO PROJEKT d.o.o.

Kontaktirajte RO PROJEKT d.o.o. po elektronski pošti tako da izpolnite ta obrazec.