Pogoji in pravila


Z uporabo vsebine teh spletnih strani obiskovalec in uporabnik sprejema vse tveganje, ki izhajajo iz uporabe, ter sprejema uporabo vsebine teh spletnih strani izključno za osebno uporabo in na lastno odgovornost.

Moje podjetje portal se popolnoma odpoveduje kakršni koli odgovornosti, ki bi lahko nastala na kakršen koli način iz uporabe teh spletnih vsebin ali bi bila na kakršen koli način povezana z uporabo teh spletnih vsebin, prav tako pa se odpoveduje kakršni koli odgovornosti za kakršne koli ukrepe obiskovalcev in uporabnikov, bodisi z uporabo ali zlorabo vsebine, ter za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala samemu uporabniku ali tretji osebi.

Moje podjetje portal nima popolnega nadzora nad pravilnostjo, točnostjo in ažurnostjo podatkov in datotek, objavljenih na teh straneh, zato se popolnoma odpoveduje kakršni koli odgovornosti za pravilnost, točnost in popolnost podatkov in datotek, ki so jih ustvarile tretje osebe.

Vsaka fizična ali pravna oseba lahko kadarkoli zahteva spremembo, dopolnitev in posodobitev lastnih podatkov ter trajno odstranitev določenih ali vseh svojih podatkov s tega portala.

Sprememba, dopolnitev, sprememba in/ali brisanje podatkov se ne zaračuna. Prikaz podatkov na portalu Moje podjetje je popolnoma brezplačen brez kakršnih koli plačil.

Moje podjetje portal se zavezuje, da bo pregledal in upošteval vse veljavne zahteve in posodobitve uporabnikov v najkrajšem možnem roku, običajno v roku 8 dni ali v neznatno daljšem roku.

Moje podjetje portal si pridržuje pravico do spremembe vsebine spletnih strani in si pridržuje pravico, da kadarkoli odstrani kakršne koli podatke s teh strani brez obveznosti obveščanja tretje osebe, s čimer ne prevzema nobene odgovornosti niti ni odgovorna za morebitne posledice, ki izhajajo iz takšnih sprememb ali odstranitev podatkov in datotek.

Moje podjetje portal se zavezuje, da ne bo posredoval vaših podatkov drugim subjektom. Vsi vaši podatki, ki ste jih vnesli in odobrili za prikaz, so javno prikazani na teh straneh, razen e-poštnega naslova, ki je skrit.
Kadarkoli lahko zahtevate vpogled v svoje podatke, zahtevate njihovo spremembo ali izbris vseh svojih podatkov.

Za vsa vprašanja, predloge in komentarje se obrnite na nas prek našega e-poštnega naslova tako, da kliknete povezavo na dnu strani Kontaktirajte Moje podjetje portal. Odgovarjamo običajno v roku 24-48 ur, vendar najkasneje v 8 dneh.

Pravila zasebnosti

Uvod


Portal Moje podjetje je spletna stran, ki zagotavlja informacije in vire za poslovanje v Sloveniji. Zbiramo in uporabljamo osebne podatke, da vam omogočimo boljšo izkušnjo na naši spletni strani. Ta pravilnik zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in delimo vaše osebne podatke.

Zbiranje osebnih podatkov


Zbiramo naslednje osebne podatke od vas:

 • Podatki o napravi: Zbiramo informacije o napravi, s katero dostopate do naše spletne strani, kot so IP naslov, vrsta brskalnika in operacijski sistem.
 • Podatki o uporabi: Zbiramo informacije o načinu uporabe naše spletne strani, kot so obiskane strani in klike na povezave.
 • Podatki o piškotkih: Uporabljamo piškotke za zbiranje informacij o vašem obisku naše spletne strani, kot so vaše nastavitve in preferenc.
 • Google Analytics: Uporabljamo Google Analytics za zbiranje informacij o načinu uporabe naše spletne strani. Te informacije vključujejo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, operacijski sistem in obiskane strani. Google Analytics uporablja te informacije za spremljanje vaše uporabe spletne strani in za pripravo poročil o prometu na spletni strani.
 • Google AdSense: Uporabljamo Google AdSense za prikazovanje oglasov na naši spletni strani. Google AdSense uporablja piškotke za zbiranje informacij o vašem obisku naše spletne strani, kot so vaši interesi in demografski podatki. Te informacije se uporabljajo za ciljanje oglasov na naši spletni strani in na drugih spletnih straneh.

Uporaba vaših osebnih podatkov


Vaše osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

 • Za zagotavljanje najboljše možne izkušnje na naši spletni strani: Uporabljamo vaše osebne podatke za prilagajanje izkušnje na naši spletni strani, prikazovanje relevantnih vsebin in izboljšanje uporabnosti naše spletne strani.
 • Za pošiljanje marketinških komunikacij: Uporabljamo vaše osebne podatke za pošiljanje marketinških komunikacij o naših izdelkih in storitvah. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja teh komunikacij.
 • Za izboljšanje naše spletne strani: Uporabljamo vaše osebne podatke za izboljšanje naše spletne strani in narediti jo bolj uporabniku prijazno.
 • Za spoštovanje zakonov in predpisov: Lahko uporabimo vaše osebne podatke za spoštovanje veljavnih zakonov in predpisov.

Deljenje osebnih podatkov


Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, najemali ali distribuirali tretjim osebam brez vašega soglasja, razen v naslednjih primerih:

 • Pravne zahteve: Lahko razkrijemo vaše osebne podatke, če smo dolžni to storiti v skladu z veljavnimi zakoni, sodnimi postopki ali drugimi pravnimi postopki.
 • Ponudniki storitev: Včasih uporabljamo zaupanja vredne zunanje ponudnike storitev, da olajšamo in izboljšamo naše poslovanje. Ti ponudniki storitev imajo dostop do določenih osebnih podatkov, vendar jih bodo uporabljali izključno v skladu z našimi navodili in za določene namene.

Varnost podatkov


Pomembno nam je zaščititi vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, izgubo ali razkritjem. Uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev varnosti vaših podatkov. Kljub temu se zavedajte, da nobena metoda prenosa podatkov prek interneta ali elektronskega shranjevanja ni popolnoma varna, zato ne moremo jamčiti absolutne varnosti vaših podatkov.

Vaše pravice


Kot uporabnik imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa in omejitve obdelave vaših osebnih podatkov. Prav tako imate pravico vložiti ugovor glede načina obdelave vaših podatkov. Če želite uveljavljati svoje pravice ali imate vprašanja o obdelavi vaših podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate prek kontaktnih informacij, navedenih na koncu teh Pravil zasebnosti.

Spremembe pravil zasebnosti


Občasno lahko posodobimo ta pravilnik zasebnosti, da odraža spremembe v naših postopkih obdelave podatkov ali relevantnih zakonih. Priporočamo, da občasno pregledate ta pravilnik zasebnosti, da ste seznanjeni z našimi postopki glede vaših podatkov.

Kontakt


Če imate vprašanja, komentarje ali zahteve glede tega pravilnika zasebnosti, nas lahko kadarkoli kontaktirate prek naslednjih kontaktnih informacij. Kontaktirajte nas tako, da kliknete povezavo Kontaktirajte Moje podjetje portal. na dnu strani in nam pošljete povpraševanje.
Vprašanja in odgovori

Ali lahko VIDIM in/ali SPREMENIM lastne podatke?
DA. Poiščite podatke vašega podjetja z iskalnikom in kliknite na povezavo 'Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o...'. Sledite navodilom.

Ali lahko IZBRIŠEM lastne podatke s teh strani?
DA. Poiščite podatke vašega podjetja z iskalnikom in kliknite na povezavo 'Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o...'. Sledite navodilom. Za izbris podatkov je dovolj, da omogočite možnost izbrisa podatkov v obrazcu za spreminjanje podatkov in shranite spremembe.

K čemu služijo moji podatki, objavljeni na teh straneh?
Podatki služijo izključno brezplačnemu promoviranju vašega podjetja in vaših dejavnosti.

Kdo vse lahko vidi moje podatke?
Vaše vpisane podatke lahko vidi kdorkoli, ki ima dostop do teh strani.

Ne morem spremeniti ali izbrisati lastnih podatkov
Pošljite nam sporočilo tako, da kliknete povezavo Kontaktirajte Moje podjetje portal na dnu strani, izpolnite obrazec in z veseljem bomo to storili za vas. Seveda ne pozabite navesti podatke, ki jih želite spremeniti ali izbrisati.

Katere podatke o mojem podjetju najdem na teh straneh in v bazi podatkov?
Najdete vse podatke, ki so vidni v pregledu vašega podjetja na teh straneh. Prav tako so na voljo informacije o vseh privolitvah, ki ste jih sprejeli in potrdili, ter vaš e-poštni naslov. E-poštni naslov je skrit pred javnim prikazom, da preprečimo zbiranje e-poštnih naslovov s strani robotov (BOT) in preprečimo pošiljanje neželenih sporočil.

Kako dolgo bodo moji podatki vidni?
Spoštujemo pravico do pozabe, zato bodo vsi vaši podatki samodejno izbrisani, razen če sami ne zahtevate izbrisa. Čas pravice do pozabe je zabeležen v vaših podatkih in lahko traja 12, 24, 36, 72 mesecev ali pa nikoli. Čas pozabe in vse druge privolitve in podatke lahko vidite in spremenite v zahtevku za spreminjanje podatkov.


Politika piškotkov


Da bi ta spletna stran delovala pravilno in da bi lahko nadaljevali z izboljševanjem strani ter izboljšali vašo izkušnjo brskanja, ta stran mora na vaš računalnik shraniti majhno količino informacij (piškotkov). Več kot 90% vseh spletnih strani uporablja to prakso, vendar moramo v skladu z zakonodajo Evropske unije pred shranjevanjem piškotkov pridobiti vaše soglasje. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Če blokirate piškotke, boste še vedno lahko brskali po strani.

Kaj je piškotek?
Piškotek je informacija, ki jo spletna stran shrani na vaš računalnik. Piškotki običajno shranjujejo vaše nastavitve, nastavitve spletne strani, kot so želeni jezik ali naslov. Ko ponovno odprete isto spletno stran, spletni brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo tej strani. To omogoča strani, da prikaže informacije, prilagojene vašim potrebam.

Piškotki lahko shranjujejo širok nabor informacij, vključno s osebnimi podatki (kot so vaše ime ali e-poštni naslov). Vendar pa se ta informacija lahko shrani le, če ji vi to omogočite - spletne strani ne morejo dobiti dostopa do informacij, ki ji jih niste dali, in ne morejo dostopati do drugih datotek na vašem računalniku. Privzete dejavnosti shranjevanja in pošiljanja piškotkov vam niso vidne. Vendar pa lahko spremenite nastavitve spletnega brskalnika, da sami odločate, ali boste sprejeli ali zavrnili zahteve za shranjevanje piškotkov, samodejno izbrišete shranjene piškotke ob zapiranju spletnega brskalnika in podobno.

Kako onemogočiti piškotke?
Z izključitvijo piškotkov se odločate, ali želite dovoliti shranjevanje piškotkov na vašem računalniku. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in prilagajate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah piškotkov se obrnite na informacije o spletnem brskalniku, ki ga uporabljate.

Kaj so začasni piškotki?
Začasni piškotki ali piškotki seje se izbrišejo s računalnika po zaprtju spletnega brskalnika. S pomočjo njih spletna mesta shranjujejo začasne podatke, kot so predmeti v nakupovalni košarici.

Kaj so trajni piškotki?
Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo na računalniku po zaprtju spletnega brskalnika. S pomočjo njih spletna mesta shranjujejo podatke, kot so prijavno ime in geslo, tako da se pri vsakem obisku določenega mesta ni treba prijaviti. Trajni piškotki ostanejo na računalniku dneve, mesece in celo leta.

Kaj so piškotki prve stranke?
Piškotki prve stranke prihajajo z obiskane spletne strani in so lahko trajni ali začasni. S pomočjo teh piškotkov lahko spletne strani shranijo podatke, ki jih bodo ponovno uporabile pri naslednjem obisku te spletne strani.

Kaj so piškotki tretjih strank?
Piškotki tretjih strank prihajajo iz oglasov drugih spletnih strani (kot so skočna ali druga oglaševalska sporočila), ki se nahajajo na obiskani spletni strani. S pomočjo teh piškotkov lahko spletne strani spremljajo uporabo interneta v marketinške namene.

Začasni piškotki (sejni piškotki) - to so začasni piškotki, ki potečejo (in se samodejno izbrišejo), ko zaprete spletni brskalnik.

Trajni piškotki - ti običajno imajo datum poteka daleč v prihodnosti in tako ostanejo v vašem brskalniku, dokler ne potečejo ali jih ročno izbrišete.

Ali ta spletna stran uporablja piškotke tretjih strank?
Na spletni strani je nekaj zunanjih storitev, ki uporabniku shranjujejo omejene piškotke. Ti piškotki niso postavljeni s to spletno stranjo, vendar nekateri služijo za normalno delovanje določenih funkcionalnosti, ki uporabniku olajšajo dostop do vsebine.

Trenutno omogočamo:
Merjenje obiskanosti, Google Analytics
Prikazovanje oglasov, Google Adsense

Trenutno obstaja več spletnih mest za izključitev shranjevanja piškotkov za različne storitve.

Več informacij najdete na naslednjih povezavah:
https://www.allaboutcookies.org/
https://www.youronlinechoices.eu/

Datum spremembe: 13. julij 2023.