MINIKON, D.O.O., Kamnik, Stahovica

Osnovne informacijeKje smoKontakt
MINIKON, D.O.O.

MINIKON, inženiring in trgovina, d.o.o.

Osnovne informacije

MINIKON, D.O.O.
Godič 21, 1242 Stahovica

Kamnik
Osrednjeslovenska regija, Slovenija

Mob: 041 300 251
Delovni čas: 09-12h

Dejavnost (SKD 2008):
G47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Ključna oseba: Nezman Mitja, direktor
Registrski organ: Okrožno sodišče Ljubljana
Leto ustanovitve: 2017.
Matična številka: 7189206000

Davčna številka: 47233338
IBAN:
SI56 6100 0001 5610 848
Velikost: mikro
Zaposlenih (ali članov): 3
Kapital: 100% domači
Ključne besede (oznake, tagi): garažna vrata, sekcijska vrata, rolo vrata, krilna vrata, domofoni, zapornice, zapornica, dvižna vrata, industrijska vrata, avtomatizacija, krilni pogon, drsni pogon, prikolica, prikolice

Datum spremembe podatkov 2019-06-11

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o MINIKON, D.O.O.

O nas

Minikon, d.o.o. je zasebno družinsko podjetje, ki deluje predvsem na področju garažnih, industrijskih in dvoriščnih vrat. Letos pa smo uvedli tudi spletno trgovino za domače mojstre in za profesionlace.

Razpolagamo z ustrezno tehnološko opremo, znanjem in izkušnjami, tako da razvijamo, izdelujemo in montiramo na enostavnih objektih kakor tudi na najzahtevnejših projektih.

Opremili smo že nekaj trgovskih centrov, delali smo za Jedrsko elektrarno Krško, Novo kreditno banko, zapore, bolnice, zdravstvene domove, hotele, Letališče Jožeta Pučnika (Brnik) in še bi lahko naštevali. Zelo dobro se pa znajdemo tudi v projektih individualnih strank, ki želijo za svoj dom le najboljše.

V zadnjih letih prehajamo tudi na oskrbovanje kovačev, kovinarskih delavnic in domačih mojstrov z materialom za izdelavo ograj in njihovo avtomatizacijo. Poleg dobave skrbimo tudi za servisiranje avtomatizacije in za redno izobraževanje monterjev.

Glede na naše 23 letne izkušnje menimo, da je naša največja prednost v hitri prilagodljivosti in kvaliteti storitve, saj se posvetimo vsakemu naročilu posebej in poiščemo najustreznejše rešitve glede na želje strank in možnosti izvedbe. Da bi lahko odgovorili na zahteve naših kupcev po celostni ponudbi in hitri dobavi, smo v letu 2012 odprli nov poslovno skladiščni objekt v Kamniku. S tem smo omogočili ponudbo vse na enem mestu in distribucijo po vsej Sloveniji. Tako strankam ni več potrebno iskati materiala pri različnih ponudnikih, ampak lahko vse najdejo pri nas, s tem pa privarčujejo tako na času kot na denarju. Zato je naš slogan »Od mini idej do maksi storitev«.

Naš cilj je širiti ponudbo naših izdelkov in storitev ter slediti najmodernejšim svetovnim smernicam, rešitvam in zahtevam, ki jih prilagodimo Slovenskemu okolju. Z znanjem iz preteklosti, izkušnjami in novimi znanji se nameravamo utrditi na Slovenskem trgu ob tem pa širimo svoje poslovanje tudi na nove trge. Tako se zadnje leto širimo na trg sosednje Avstrije, kjer so prepoznali našo kvaliteto in potencial.

Če iščete garažna ali industrijska vrata smo pravi naslov za vas. V dogovoru z vami najdemo pravo rešitev in jo potem tudi kvalitetno izvedemo.

NAŠE MERILO NISO NAJNIŽJE CENE, TEMVEČ VRHUNSKA STORITEV IN PREDVSEM ZADOVOLJNA STRANKA!

Reference

Opremili smo že nekaj trgovskih centrov, delali smo za Jedrsko elektrarno Krško, Novo kreditno banko, zapore, bolnice, zdravstvene domove, hotele, Letališče Jožeta Pučnika (Brnik) in še bi lahko naštevali. Zelo dobro se pa znajdemo tudi v projektih individualnih strank, ki želijo za svoj dom le najboljše.

Storitve in izdelki (dejavnosti)

Dejavnost po SKD 2008:
G47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu

Druge/dodatne dejavnosti po SKD 2008 :
C25.110 Proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov
C25.120 Proizvodnja kovinskega stavbnega pohištva
F43.290 Drugo inštaliranje pri gradnjah

Pretežne dejavnosti:
  • Storitve
  • Proizvodnja
  • Trgovina na drobno
  • Trgovina na debelo

Kje smo?

Kontaktirajte MINIKON, D.O.O.

Kontaktirajte MINIKON, D.O.O. po elektronski pošti tako da izpolnite ta obrazec.