JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o., Tolmin

Osnovne informacijeKje smoKontakt
JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o.

JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA družba z omejeno odgovornostjo

Osnovne informacije

JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o.
Poljubinj 4 A
5220 Tolmin
Goriška regija, Slovenija

Tel: (05) 381 01 03
Delovni čas: pon-pet 8.00 - 17.30
sobota po dogovoru 8.00 - 12.00

Dejavnost (SKD 2008):
C16.100 Žaganje, skobljanje in impregniranje lesa

Ključna oseba: Jermol Milojka, prokuristka
Registrski organ: Okrožno sodišče Nova Gorica
Leto ustanovitve: 1990.
Matična številka: 5317673000
Temeljni kapital: 45.902,00 EUR

Davčna številka: 85404861
IBAN:
SI56 6100 0001 3171 298
Velikost: mikro
Zaposlenih (ali članov): 2
Kapital: 100% domači
Ključne besede (oznake, tagi): stopniščni ročaji, ograjni elementi, stenske in talne obloge, okrasni profili za stenske in talne obloge, drugi leseni izdelki po naročilu, ekspandirana izolacijska in protivibracijska pluta, pritrdila za obloge, glavniki in druge šablone za arheologe in monterje, naravni premazi za les

Datum spremembe podatkov 2019-09-20

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o.

O nas

Družinsko podjetje JERMOL d.o.o. deluje na lokaciji, kjer se mizarska dejavnost opravlja neprekinjeno že od leta 1964.
Iz kvalitetnega masivnega lesa izdelujemo razne stvari za opremo doma. Večino izdelkov iz rednega programa imamo na zalogi, delamo pa tudi po naročilu ali vzorcih strank. Prodajamo tudi sorodne in dopolnilne izdelke drugih proizvajalcev.
- Lesene stopniščne ročaje izdelujemo iz raznih lesov, različnih dolžin in oblik (presek v obliki gobice, kroga, elipse...) Najbolj smo prepoznavni po okroglih ročajih premera 45mm. So zelo kvalitetno brušeni in pripravljeni za končno površinsko obdelavo. Nudimo tudi stenske nosilce več oblik in površinskih obdelav (inox, medenina, krom, razne barve).
- Lakirane stenske obloge iz masivnega lesa skandinavske smreke in bora nudimo v desetih različnih dolžinah od 2,10m do 4,20m. Za njihovo montažo imamo kovinske sponke, žebljičke ter nosilne letve.
- Zaključke stenskih oblog izdelujemo iz skandinavskega lesa v več dimenzijah, lakirane in surove. Imamo tudi letev za pokrivanje iztegnjenega kota v mansardah.
- Stenske letve so površinsko obdelane v različnih barvah, po obliki so ravne, kotne ali vogalne. Običajno se uporabljajo pri zidnih tapetah in pluti, lahko pa iz njih izdelamo okvirje za manjše slike, čipke, fotografije, z njimi lahko okrasimo gladka vratna krila ali pohištvo. Na stene se jih pritrdi z jeklenimi iglicami.
- Talne letve zaključujejo talne obloge. So iz raznih vrst masivnega lesa ali oplaščene z naravnimi furnirji, različnih oblik, višine od 4 do 11cm, lakirane, lužene ali surove.
- Hobi program: v tej skupini so skobljane letve pravokotne, okrogle ali trikotne oblike. Najmanjši preseki so primerni za modelarje, večji za domače mojstre ali gradbenike. Uporabite jih kot nosilne letve za stenske obloge, spuščene stropove, elemente regalov… Trikotne uporabite pri opaženju balkonov ali zidov. Izdelujemo tudi zasteklitvene letvice za pohištvo dimenzije 5,5 x 5,5mm, zagozde za montažo, skobljance za aranžerje.
- Ekspandirana izolacijska pluta gostote 110-120kg/m3 se uporablja v trajnostni EKO gradnji kot toplotna izolacija streh, zunanjih sten, ravnih streh, teras in tlakov, tudi kot vidna obloga fasad. Odlična je kot medetažna izolacija udarnega zvoka, zvočna izolacija… Pluta gostote 170-190kg/m3 se v industriji uporablja za zaščito pred vibracijami. Pluta je 100% naravna, njena življenjska doba nima omejitev, dokazano ohranja nespremenjene tehnične karakteristike preko 50 let, po uporabi se jo lahko v celoti reciklira, ob izpostavljenosti ognju ne oddaja strupenih plinov, obstojna je pri velikih temperaturnih razlikah. Standardne plošče 50x100cm so debele od 1 do 30cm.
Dopolnilna ponudba:
- pritrdilni material (kovinske sponke za montažo oblog, jeklene iglice za montažo letvic, pribijači)
- naravni proizvodi za zaščito lesa (olja, voski, redčila)
- profilna šablona (glavnik) omogoča prenašanje raznih zahtevnih profilov z milimetrsko natančnostjo. Uporabljajo jih arheologi in monterji talnih in stenskih oblog - edini v Sloveniji nudimo zelo kvaliteten proizvod z jeklenimi iglicami. Osnovna dolžina je 14cm, imamo pa tudi dolžine 40 in 100cm. Če jih sestavite, lahko prenesete profile vse do dolžine 2m.

Strankam svetujemo pri izbir, montaži in vzdrževanju, po potrebi izdelke prilagodimo njihovim potrebam in tudi organiziramo dostavo.

Reference

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o.

Storitve in izdelki (dejavnosti)

Dejavnost po SKD 2008:
C16.100 Žaganje, skobljanje in impregniranje lesa

Druge/dodatne dejavnosti po SKD 2008 :
C16.290 Proizvodnja drugih izdelkov iz lesa, plute, slame in protja
G46.130 Posredništvo pri prodaji lesa in gradbenega materiala
G47.520 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z gradbenim materialom, kovinskimi izdelki, barvami in steklom
G47.789 Druga trgovina na drobno v drugih specializiranih prodajalnah

Pretežne dejavnosti:
  • Storitve
  • Proizvodnja
  • Uvoz
  • Trgovina na drobno
  • Trgovina na debelo

Kje smo?

Kontaktirajte JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o.

Kontaktirajte JERMOL MIZARSTVO IN TRGOVINA d.o.o. po elektronski pošti tako da izpolnite ta obrazec.