AMAZONA d.o.o., Kranj

Osnovne informacijeKje smoKontakt


AMAZONA d.o.o.

AMAZONA, d.o.o., KRANJ TRGOVINA ZA MALE ŽIVALI

Osnovne informacije

AMAZONA d.o.o.
Šuceva ulica 23
4000 Kranj
Gorenjska regija, Slovenija

Mob: 070-473-584
Ključna oseba: Benedičič Jan, direktor
Registrski organ:
Leto ustanovitve: 1993.
Matična številka: 5726310000

Davčna številka: 55950515
IBAN:
SI56 9067 2000 0406 685 - PBS
Ključne besede (oznake, tagi): trgovina za male živali, trgovina za male živali kranj, izdelava akvarijev, akvariji po naročilu, male živali, ribe

Datum spremembe podatkov 2023-08-25

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o AMAZONA d.o.o.

O nas

Podjetje Amazona d.o.o. je družinsko podjetje, z več kot 30 letno tradicijo na področju akvaristike.

Imamo lastno proizvodnjo akvarijev in terarijev, le ti so lahko izdelani tudi po željah strank. Izdelujemo akvarije in terarije različnih velikosti in oblik, tako, da so mere lahko prilagojene potrebam živali in vašemu prostoru. Naši izdelki so visoke kakovosti, kar lahko naše stranke potrdijo.

V Kranju imamo trgovino za male živali, v katero se stranke rade vračajo. Razveselimo se vseh strank, prav poseben pečat pa nam pustijo stranke, ki so nam zveste že od naših začetkov delovanja. V ponudbi naše trgovine lahko dobite že izdelane manjše akvarije ter komplete akvarijev, prav tako pa pri nas dobite vse, kar dodatno potrebujete za zagon in vzdrževanje akvarija (tehniko, rastline, ribe, ribjo hrano ter raznovrstne pripravke za vodo). Naša ponudba obsega veliko priznanih znamk. Velik poudarek dajemo tudi slovenskim izdelkom, zato smo ponosni, da lahko pri nas najdete tudi izdelke slovenske znamke Arami.

V naši trgovini so dobrodošli obiskovalci tudi vaši hišni ljubljenčki. Zanje se pri nas dobi hrano, priboljške, igrače ter vse kar potrebujete za njihovo nego. Predvsem bogato izbiro imamo pri izdelkih za glodavce in ptice. Na voljo je velika izbira kletk, hrane, priboljškov in igrač.

Reference

Izpolnite, uredite ali obrišite podatke o AMAZONA d.o.o.

Storitve in izdelki (dejavnosti)

Pretežne dejavnosti:
  • Trgovina na drobno

Kje smo?

Kontaktirajte AMAZONA d.o.o.

Kontaktirajte AMAZONA d.o.o. po elektronski pošti tako da izpolnite ta obrazec.